Pricing Professional

/Pricing Professional
Pricing Professional2020-02-21T09:28:51+00:00

Pricing professional voor directe waarde toevoeging

1% prijsverhoging leidt snel tot 10% margeverhoging. Pricing is een discipline dat in je organisatie geïntegreerd dient te zijn. Wat is voor jouw product, segment of klant de optimale prijs? Hoe kan je meer waarde creëren? Is jouw prijsstrategie klaar voor de lange termijn en goed geïmplementeerd? Het zijn een greep uit de vragen die de Pricing professional beantwoordt.

Aangenaam

Mijn naam is Michel Büchner en heb de laatste 15 jaar ervaring op gedaan in het vak van Pricing. Als analyst en manager. Binnen B2B en B2C. Nationaal en internationaal. Binnen Finance, Strategie en Commercie. Graag kom ik met jou of je organisatie in contact als je prijs een nog krachtiger stuurmiddel wilt laten zijn voor bijvoorbeeld omzetgroei, betere balans in je operatie en voorraden of risicobeheersing.

Analyse

Het start vaak met het analyseren van markt, concurrenten, verkoopcijfers, klantgegevens, contracten en facturen. Basale inzichten leiden vaak al snel tot korte en lange termijn potenties voor je organisatie.

Management

Pricing vereist discipline. Worden contractuele afspraken goed nageleefd? Houdt Sales zich goed aan de beleidsmatige kaders? Pricing management is noodzakelijk om tot de meest optimale prijs te komen.

Strategie

Hoe ziet de toekomst er uit voor je organisatie? Kun je met het huidige model continuïteit waarborgen? Met een goed geïmplementeerde prijsstrategie kan je de voorsprong op je concurrenten creëren en behouden.

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Wil je weten hoe ik je organisatie verder kan helpen? Neem contact met me op en dan bespreken we hoe.

Verzendt me je gegevens, of neem direct contact met me op via 06 144 181 27 of michel@buchnerinterim.nl.