Diensten en opdrachtgevers

/Diensten en opdrachtgevers
Diensten en opdrachtgevers2020-02-21T09:16:37+00:00

Pricing als discipline

Wat is de beste prijs? Een vraagstuk dat niet met een antwoord is te beantwoorden. Het vereist onderzoek, vergelijkingen, analyses en expertise om vanuit meerdere invalshoeken de vraag te beantwoorden. Prijs is een belangrijk stuurmiddel voor je winst, operatie en reputatie. Om Pricing en de potenties van Pricing goed te integreren in je organisatie is er inspanning nodig op meerdere vlakken. De organisatie dient getraind te zijn, het factuursysteem dient goed te functioneren met de nodige flexibiliteit, contracten dienen up to date te zijn en je data dient op orde te zijn. Uiteraard heb je een goedwerkende pricingtool nodig. Graag denk ik met je mee hoe we de winst in je organisatie kunnen vergroten.

Bemiddeling

Ben je op zoek naar een pricing analyst of manager op vaste basis? We beschikken over een groot netwerk van pricing professionals met jaren ervaring in het vak.

Interim

Tijdelijk een pricing professional nodig? Onze interim pricing professionals staan klaar om je te helpen. Bel ons op en heb direct versterking op interim basis.

Projecten

Hulp nodig bij de implementatie van een pricing tool, pricing strategie of bij een andere waarde toevoegend project? We staan klaar om te helpen op projectbasis.

Een greep uit de opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn divers: van MKB tot internationale corporates. We hebben ervaring binnen nationale omgeving en internationale omgeving. Binnen e-commerce en retail, B2B en B2C. Graag komen we met in contact en vertellen we je meer over wat we voor je kunnen betekenen.

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Wil je weten hoe wij je organisatie kunnen helpen om waarde te vergroten? Neem contact met me op en dan bespreken we hoe.

Vul de velden rechts in en ik bel je zo snel mogelijk terug, of neem direct contact met me op via 06 144 181 27 of michel@buchnerinterim.nl.